Co se používá pro vytápění podlahových ploch?

Obsah

Co se používá pro vytápění podlahových ploch?

Co se používá pro vytápění podlahových ploch?

Pro vytápění podlahové plochy se používají topné fólie s výkonem 80-60 W/m². Pokud se jedná o velmi dobře zateplený objekt, tak se používá podlahová topná fólie ECOFILM o výkonu 40 W/m². Ano, nezdá se to, ale tento výkon naprosto postačí při dodržení veškerých montážních postupů a doporučení.

Jaký je standard pokládání koberců na podložku?

Standard pokládání koberců na podložky pod koberce metodou napínání, je ve světě běžný už několik desetiletí. Dodáváme podložky i provádíme pokládku koberce na podložku.

Co jsou otlaky na koberci na podložce?

Otlaky na koberci na podložce jsou charakteristické, ale toto je to samé jako otlaky na koberci s vyšším vlasem instalovaném bez podložky. Navíc podložka má schopnost se vrátit do původní polohy a vytlačovat tak zmáčknutý koberec zpět do původní polohy.

Jak se instalují koberce na podložky?

Koberce na podložky se instalují pouze dvěma způsoby: 1 napínáním - tzn. nejprve se nainstalují napínací lišty po CELÉM obvodu místnosti. Mezi tyto napínací lišty se instaluje... 2 dvojitým lepením – tzn. podložka se přilepí k podkladu silnějším fixačním lepidlem, tzv. suchý zip, na ni se následně... More ...

Související příspěvky: