Jak používat Spotify pomocí vašeho účtu?

Obsah

Jak používat Spotify pomocí vašeho účtu?

Jak používat Spotify pomocí vašeho účtu?

Nyní jste připraveni používat Spotify pomocí vašeho účtu. Použít tento účet Spotify, kdekoli a na jakémkoli zařízení a užijte si stop a oblíbené, když budete chtít. Poznámka: Jako takový neexistuje žádná omezení hesla a uživatelská jména, ale v některých oblastech mohou mít určitá omezení.

Jak napojit účet Spotify s Facebookem?

Zobrazí se však vaše jméno a profil na Facebooku namísto náhodných písmen a čísel, které Spotify generuje pro vás, a to můžete úspěšně provést pomocí aplikace Spotify pro mobily. Chcete-li propojit účet Spotify s Facebookem, vyberte jedno z níže uvedených zařízení a postupujte podle níže uvedených kroků:

Jak změnit uživatelské jméno na Spotify?

DĚLAT VíCE: Jak změnit uživatelské jméno na Spotify - 2020 1 Zaregistrujte se do Facebooku. Klikněte na tlačítko Zaregistrujte se do Facebooku 2 Připojte se ke Facebooku. Spotify je možné připojit ke Facebooku, pokud chcete změnit své uživatelské jméno na Spotify. 3 Vytvořit nový účet. Systém Spotify má způsob mapování seznamů skladeb do účtů, což ztěžuje změnu uživatelského... More ...

Jak začít s Spotify?

Jakmile stáhnete Spotify na vašem zařízení a nainstalujte soubory systému jste dobré jít. Postupujte podle těchto kroků a můžete provést prostřednictvím postupu registrace s lehkostí. Část 1. Jak začít Spotify Část 2. Spotify členství Nainstalujte Spotify na vašem zařízení a spusťte aplikaci. Budete vyzváni k registraci účtu.

Související příspěvky: