Jak nastavit profilename v aplikaci Outlook?

Obsah

Jak nastavit profilename v aplikaci Outlook?

Jak nastavit profilename v aplikaci Outlook?

Nainstaloval jsem několik aplikací a nainstaloval nějaké aktualizace systému Windows, ale kromě toho bylo všechno stejné. Pokud máte stejný problém, přečtěte si níže uvedená možná řešení a zjistěte, zda to funguje pro vás. Existuje soubor s názvem profilename.xml, který ukládá nastavení pro navigační panel v aplikaci Outlook.

Jak opravit chybu v aplikaci Outlook?

Pokud aplikace Outlook spustí v pořádku, je třeba přejít do Správce doplňků a zakázat všechny doplňky a potom je znovu povolit, abyste zjistili, který problém způsobuje v aplikaci Outlook. Můžete také obdržet zprávu, která vypadá takto, pokud se pokoušíte nastavit službu Windows Live Hotmail v aplikaci Outlook:

Nelze spustit aplikaci Microsoft Office?

Nelze spustit aplikaci Microsoft Office Outlook. Nelze otevřít okno aplikace Outlook. Předtím jsem s Office na mém stroji nestála, takže to bylo trochu divné. Nainstaloval jsem několik aplikací a nainstaloval nějaké aktualizace systému Windows, ale kromě toho bylo všechno stejné.

Jak nastavit oznámení o příchozí poštu?

V MS Outlook máte standardně nastavena všechna oznámení o nově příchozí poště, což může být v případě desítek či snad stovek e-mailů denně kritické. První krok, který tedy rozhodně doporučuji, je vypnout si všechna upozornění na e-maily, není-li součástí vaší práce okamžitá reakce na příchozí poštu.

Související příspěvky: