Jak připojit iPhone k portu USB?

Obsah

Jak připojit iPhone k portu USB?

Jak připojit iPhone k portu USB?

Připojte iPhone k portu USB 2.0 počítače Mac nebo PC přiloženým kabelem s dokovacím konektorem a konektorem USB. Dojde k automatickému spuštění aplikace iTunes. Potom postupujte podle pokynů na obrazovce v aplikaci iTunes.

Kde poslat opravu iPhone?

V závislosti na charakteru opravy možná budete moct iPhone poslat přímo do servisního střediska Apple. Všichni technici v těchto servisech mají školení od společnosti Apple. Všichni poskytují stejně kvalitní servis a využívají originální díly Apple. Apple jejich opravy přímo podporuje.

Jaká je omezená záruka Apple?

Tyto servisy používají originální díly Apple. Omezená záruka Apple se vztahuje na baterie, které se porouchají kvůli výrobním vadám, ale nekryje opotřebení baterie způsobené normálním používáním. Cena za výměnu baterie závisí na modelu iPhonu a na tom, jestli se na případ vztahuje záruka nebo zákon na ochranu spotřebitele.

Co nabízejí servisní středisko Apple?

Mnozí z autorizovaných poskytovatelů servisu Apple nabízejí u některých závad, třeba při výměně obrazovky, opravu ve stejný den. Pokud technik bude potřebovat zaslat váš iPhone do servisního střediska Apple, upozorníme vás, až bude iPhone připravený k vyzvednutí. Kolik to bude stát?

Související příspěvky: