Co děláte, když potřebujete Gmail přílohu?

Obsah

Co děláte, když potřebujete Gmail přílohu?

Co děláte, když potřebujete Gmail přílohu?

Gmail přílohy můžou být dobrý způsob jak sdílet nějaký druh informace. Pokud potřebujete poslat, originální dokumet či obrázek, budete je asi chtít přiložit přímo k emailové zprávě, atak je rychle odeslat. Co děláte, když máte opravdu velké soubory k odeslání?

Jak poslat přílohu v Gmailu?

V Gmailu máte limit do 25 MB, pokud jste někdy zkusili poslat velký soubor jako přílohu v Gmailu, může to být opravdu těžké. Mnoho Gmail uživatelů neví ani nerozumí jak nakládat s velkými Gmail přílohami, ale existuje několik způsobů jak je odeslat zkrze Gmail.

Jak vytvořit novou zprávu v Gmailu?

1. Vytvořte novou Zprávu Začněte s základním Gmail oknem. Klikněte na vytvořit novou zprávu. K vytvoření nové zprávy, klikněte na tlačítko Compose v Gmailu. 2. Připojte soubor Soubory menší než 25 MB mohou být připojeny přímo k Gmail zprávě.

Jaké jsou limity e-mailů v Gmailu?

Poznámka: Pokud v Gmailu používáte účet z práce, školy nebo jiné organizace, přečtěte si o limitech na posílání e-mailů z pracovního nebo školního účtu Gmail. Tato zpráva se vám může zobrazit, pokud pošlete jeden e-mail více než 500 příjemců nebo pošlete více než 500 e-mailů během jednoho dne.

Související příspěvky: