Jak použít kokosový olej při přípravě koláčů?

Obsah

Jak použít kokosový olej při přípravě koláčů?

Jak použít kokosový olej při přípravě koláčů?

Při přípravě koláčů a sušenek, kde je nutné použít ztužený tuk, kokosový olej před použitím zchlaďte. Kokosový olej je take možné využít na potírání plechů a pánví, čímž předejdeme připečení sušenek či koláčů k povrchu nádoby.

Jaké jsou výhody kokosového oleje?

Kokosová palma je v řadě oblastech (jihovýchodní Asie, Indie, Filipíny) považována za “strom života”. Dnes je známo přibližně 1500 studií, které prokazují zdravotní výhody kokosového oleje. Mezi hlavní výhody užívání kokosového oleje patří: Zvýšení hladiny HDL (“dobrého”) a snížení LDL (“škodlivého”) cholesterolu

Jak použít kokosový olej při bolesti v krku a kašli?

Při bolesti v krku či kašli můžete vyzkoušet použití kokosového oleje místo pastilek, které bývají obvykle s obsahem umělých příchutí a barviv. Pro zmírnění bolesti v krku či kašle užívejte ½- 1 lžičku kokosového oleje 3x denně, můžete kombinovat s čajem obsahujícím kokosový olej a kořen lékořice.

Jak použít kokosový olej na rty?

V porovnání s balzámy na rty, které mohou obsahovat mnoho nezdravých a potenciálně toxických složek, pomáhá kokosový olej správně vyživovat poškozené rty, poskytuje dostatek ochrany proti slunečnímu záření, a navíc je i jeho konzumace bezpečná. Smíchejte dvě lžíce kokosového oleje se dvěma lžícemi včelího vosku a jednou lžící bambuckého másla.

Související příspěvky: