Co je Hodgkinův lymfom?

Obsah

Co je Hodgkinův lymfom?

Co je Hodgkinův lymfom?

b) klasický Hodgkinův lymfom, který rozdělujeme na několik subtypů: 1 nodulárně sklerotický 2 smíšeně buněčný 3 bohatý na lymfocyty 4 chudý na lymfocyty More ...

Kdo je nejlepším zdrojem vitamínu D?

Krevety patří mezi nejoblíbenější plody moře. Na rozdíl od většiny mořských plodů, jsou ústřice nejen velmi bohatým zdrojem vitamínu D, ale současně obsahují i velmi málo tuků. V jedné 100 g porci ústřic najdeme 152 IU vitamínu D, což je 38% denní doporučené dávky ( 19 ).

Co jsou příznaky onemocnění Lymfomem?

Příznaky onemocnění lymfomem. Prvním příznakem je nejčastěji nebolestivé zvětšení lymfatické uzliny na krku, v podpaždí či v třísle. Uzliny mohou růst ale také na jiných místech lidského těla (uvnitř hrudníku, břicha, v pánvi) nebo mohou být postiženy vnitřní orgány a tkáně.

Co je vitamín D ve slaném nálevu?

A navíc patří mezi potraviny s nejvyšším obsahem vitamínu D. Syrový sleď atlantský obsahuje 1 628 IU vitamínu D ve 100 g, což je čtyřnásobek denní doporučené dávky ( 8 ). Pokud nemáte rádi syrové maso, je skvělým zdrojem vitamínu D i sleď ve slaném nálevu, který obsahuje až 680 IU vitamínu D na 100 g. To představuje 170% denní doporučené dávky.

Související příspěvky: