Jak uvést čerpadlo do provozu?

Obsah

Jak uvést čerpadlo do provozu?

Jak uvést čerpadlo do provozu?

Před prvním uvedením do provozu musí být čerpadlo a potrubí zahlceno čerpanou kapalinou. Při instalaci a uvádění do provozu specifického čerpadla se vždy řiďte pokyny obsaženými v příslušném montážním a provozním návodu. Čerpadlo nikdy nezvedejte ani nespouštějte pomocí motorového kabelu nebo jisticího ocelového lanka.

Jak odstranit čerpadlo z vrtu?

Čerpadlo nikdy nezvedejte ani nespouštějte pomocí motorového kabelu nebo jisticího ocelového lanka. Vždy použijte potrubí. Čerpadlo vždy zajistěte ocelovým lankem, které připevněte ve zhlaví vrtu/studny pomocí svorek. Lanko slouží jako dodatečné jisticí zařízení, které umožňuje vytažení čerpadla z vrtu, pokud by došlo k porušení potrubí.

Jak obnovit čerpadlo do vody?

Před ponořením nového čerpadla do vody instalujte ochranu proti provozu nasucho a zpětnou klapku (pokud nejsou integrovány v čerpadle). Zapněte čerpadlo a nechejte jej běžet, dokud nebude celá soustava řádně odvzdušněna. První spuštění provádějte do uzavřeného výtlaku.

Jak používat ponorná čerpadla?

Ponorná čerpadla Při instalaci ponorného čerpadla musí být dodržena následující základní pravidla 1 Čerpejte pouze čistou vodu. 2 Před instalací nového čerpadla odstraňte ze studny písek a jiný nežádoucí materiál pomocí čisticího čerpadla. 3 Před ponořením nového čerpadla do vody instalujte ochranu proti provozu nasucho a zpětnou klapku (pokud nejsou... More ...

Související příspěvky: