Jak připojit primární monitor k televizoru?

Obsah

Jak připojit primární monitor k televizoru?

Jak připojit primární monitor k televizoru?

Pokud neplánujete připojení ke speciálnímu monitoru (např. plazmovému televizoru nebo televizoru LCD) vybavenému konektorem DVI, připojte primární monitor pomocí konektoru VGA. Konektory S-video a kompozitní slouží k přenosu analogového signálu videa do sekundárního zobrazovacího zařízení (např. televizoru).

Jak připojit monitor nebo televizor k základní desce?

Společnost HP doporučuje připojit monitor nebo televizor ke zdroji napájení chráněnému přepěťovou ochranou, předejdete tak poškození monitoru nebo televizoru v případě napěťových špiček. Pokud je počítač vybaven grafickou kartou, může společnost HP instalovat plastovou krytku na port videa připojený k základní desce.

Jaké jsou kabely monitoru nebo televizoru?

Kabely mohou být nevzhledné a měly by být skryty, například za stolem podél stěny. Monitor nebo televizor umístěte na rovný povrch bez sklonu. Ujistěte se, že monitor nebo televizor není postaven na žádném kabelu. Výška a sklon monitoru nebo televizoru by neměly při delším sledování způsobit bolesti šíje nebo zad.

Jak nastavit sklon monitoru nebo televizoru?

Výška a sklon monitoru nebo televizoru by neměly při delším sledování způsobit bolesti šíje nebo zad. Měly by být umístěny tak, aby se oči uživatele monitoru nebo televizoru nacházely ve vzdálenosti nejméně jednoho metru a aby byly skloněné mírně dolů. Pohodlnou polohu pomůže zajistit nastavitelná židle.

Související příspěvky: