Co znamená přírodní třtinový cukr?

Obsah

Co znamená přírodní třtinový cukr?

Co znamená přírodní třtinový cukr?

Tajemství přírodního třtinového cukru spočívá ve vyšším obsahu zbytkové melasy. Ta obsahuje cenné minerály, které se jinak při výrobě cukru ztrácejí. Podle obsahu melasy rozlišujeme různé druhy přírodního třtinového cukru – od světlého téměř bílého cukru po téměř černý melasový cukr.

Co je zdravé vánoční cukroví bez cukru?

Recepty na zdravé vánoční cukroví bez cukru 1 17x nepečené cukroví – stihnete ho i na poslední chvíli. Vánoce už klepou na dveře a vy už nestíháte upéct žádné... 2 Luxusní čokoládové truffles – hotové do 5 minut. Ultra rychlé a hříšně dobré čokoládové truffles, které je hotové během... 3 Holandský perník Gevulde speculaas plněný mandlovým marcipánem. Tento opravdu luxusní... More ...

Jak doplňovat hladinu cukru v krvi?

Naučte se proto doplňovat hladinu cukru v krvi s pomocí kvalitních cukrů, které najdete například v čerstvém ovoci a na cukrovinky raději zapomeňte. Ovocné džusy bohužel patří mezi to nejhorší co do sebe může diabetik dostat, protože většinou obsahují hodně kalorií a cukru. To platí i pro ty 100%.

Jak použít krémy na slepování vánočního cukroví?

Další cukroví pak spojte jedním z našich lahodných krémů do cukroví a řezů nebo domácí nutelu, která je mnohem zdravější a chutnější, než ta kupovaná! Jednoduché krémy na slepování vánočního cukroví i do dortů!

Související příspěvky: