Jak vyčistit Mokrý motor?

Obsah

Jak vyčistit Mokrý motor?

Jak vyčistit Mokrý motor?

Po mokrém čištění zůstane logicky mokrý motorový prostor, ale ne na dlouho. Zde je nutné vzít do ruky mikrovlákno a pořádně vyčistit všechny povrchy, ale i nepřístupná místa. Pokud voda někde stojí, můžeme jí vysát vysavačem. GALERIE: Hrůzy tuzingu, díl druhý.

Jak namočit vodu do motorového prostoru?

Stříkání vody do motorového prostoru vypadá hrozivě, ale pokud použijeme vodu s nízkým tlakem a překryjeme igelitem místa, která nechceme příliš namočit, není se čeho bát. Jakmile vše namočíme, přichází čas na mýdlovou vodu a ubrousky. Je to spousta práce, ale stojí to za to.

Jak vyčistit motorový prostor?

Jak dokonale vyčistit motorový prostor, o tom pojednává nové video na kanálu Chris Fix. Jednoduchou angličtinou je zde perfektně, krok po kroku vysvětleno, jak zapracovat na motoru tak, aby se z něj dalo jíst. Celý proces se dělí na pět základních fází: 1. Příprava

Co se týče tlaku vody do motorového prostoru?

Stříkání vody do motorového prostoru vypadá hrozivě, ale pokud použijeme vodu s nízkým tlakem a překryjeme igelitem místa, která nechceme příliš namočit, není se čeho bát. Jakmile vše namočíme, přichází čas na mýdlovou vodu a ubrousky.

Související příspěvky: