Co byste měli aktualizovat na iPhone 4S?

Obsah

Co byste měli aktualizovat na iPhone 4S?

Co byste měli aktualizovat na iPhone 4S?

Stejně jako jsme se zmínili dříve, i když si můžete aktualizovat své iPhone 4S s novým iOS 9.3, tam jsou některé funkce nového operačního systému, který nebude fungovat na starších zařízení. Například nejvíce mluvil o funkci vyjít nové iOS 9.3 je noční směny.

Můžete být jedním z těch lidí, kteří aktualizují iPad 2 na iOS 9.3?

Můžete být jedním z těch lidí, kteří aktualizovány jejich iPad 2 na iOS 9.3 a získal zvláštní zprávu: „Váš iPad nelze aktivovat, protože aktivační služba je dočasně nedostupná.“

Proč byste neměli aktualizovanou verzi iPhone 4S?

Měli bychom zmínit, že tam bylo několik zpráv, kde starší zařízení, jako jsou iPhone 4S a iPad 2 se nepodařilo aktivovat po aktualizaci. Pokud jste dosud neaktualizovali, mělo by to být nejméně o své starosti. V čistém Apple módě vydali aktualizovanou verzi iOS 9.3 čelit tomuto problému.

Jak opravit problémy s iPadem 2?

Pokud jste uživatel iPad 2, který má již aktualizaci a přístroj nedokáže aktivovat dostaneme k řešení velmi krátce. Pokud jste se uvažuje o získání aktualizace a báli jste se, že by si s přístrojem, buďte ujištěni, že Apple vydala novou verzi iOS 9.3 známá jako sestavení 13E337, který bude opravit všechny problémy aktivace.

Související příspěvky: