Jak se sestrojení magnetického motoru funguje?

Obsah

Jak se sestrojení magnetického motoru funguje?

Jak se sestrojení magnetického motoru funguje?

Pokud se přece jen rozhodnete pro sestrojení magnetického motoru, postupujte přesně podle návodu. Maximální opatrnosti dbejte především ve chvíli, kdy propojíte ventilátor s transformátorem, jelikož v té chvíli dojde ke tvorbě 220V a při špatné manipulaci by mohlo dojít k nepříjemnému úrazu. Opravdu volná energie funguje?

Jak sestrojit magnetický generátor?

Jak sestrojit magnetický generátor? Hlavními komponenty pro sestrojení budou počítačový ventilátor a transformátor. Důležité bude, aby byl měl ventilátor 12V a malou vrtulí, se kterou budeme pracovat. Na vrtulku nainstalujeme kovové kroužky, což provedeme pomocí lepidla.

Jak se přizpůsobit magnetickému motoru?

Pokud se přece jen rozhodnete pro sestrojení magnetického motoru, postupujte přesně podle návodu. Maximální opatrnosti dbejte především ve chvíli, kdy propojíte ventilátor s transformátorem, jelikož v té chvíli dojde ke tvorbě 220V a při špatné manipulaci by mohlo dojít k nepříjemnému úrazu.

Jak nainstalovat magnetky na vrtulku?

Na vrtulku nainstalujeme kovové kroužky, což provedeme pomocí lepidla. Následně podobným způsobem přidáme i magnetky, které získáme např. z nepotřebného harddisku. Stěžejní bude, aby byl jeden z magnetů rozpůlený. Poté bude třeba spojit ventilátor s transformátorem o napětí 9V.

Související příspěvky: