Jak odstranit plíseň z oblečení?

Obsah

Jak odstranit plíseň z oblečení?

Jak odstranit plíseň z oblečení?

Jak odstranit plíseň z oblečení 1 Vyvarujte se napadení plísní. Plíseň je tam, kde je vlhko. Své o tom vědí obyvatelé starších cihlových domů. Abyste... 2 Ocet a pračka. Když už je neštěstí hotové a objevili jste skvrny od plísně na svém oblíbeném oblečení, nemusíte ho... 3 Odstraňovače plísní a skvrn. U bílého a stálobarevného oblečení vyzkoušejte skvrny postříkat Savem... More ...

Jak se zbavit plísní?

Abyste plísni nedali šanci, často krátce a intenzivně větrejte a v zimě se nebojte důkladně topit. Pokud je to možné, nesušte v bytě prádlo. Průběžně kontrolujte šatník, zda necítíte zatuchlinu nebo oblečení není napadené plísní.

Jak se zbavit plísně na stěnách?

Typického zápachu čisticího prostředku se pak zbavíte dlouhým sušením prádla na čerstvém vzduchu. Další možností je opakovaně drhnout skvrny žlučovým mýdlem nebo přípravkem na odstraňování skvrn z textilu, dokud nezmizí. O tom, jak se zbavit plísně na stěnách, jsme psali zde.

Jak se zbavit plísně na textilu?

Plíseň na textilu je velký oříšek. Máme pro vás rady, jak se jí zbavit Pokud se vám jednou na oblečení objeví stopy plísně, jen horko těžko se skvrn a zápachu zbavíte. Přesto lze vyzkoušet pár triků, které občas na skvrny od plísně zaberou. Nejlepší je vsadit na prevenci a udržovat byt v takovém stavu, aby v něm oblečení neplesnivělo.

Související příspěvky: