Jak sledovat televizi online?

Obsah

Jak sledovat televizi online?

Jak sledovat televizi online?

 Nabízíme možnost sledovat všechny české kanály (Prima, Nova, Smíchov, Fanda, Telka, Tv Barrandov, Óčko, ČT 1, ČT 2, ČT 4, ČT 24) Přehrávač Pro spuštění televize online je potřeba samozřejmě nějaký přehrávač.

Jak obnovit přehrávání televizního programu?

Spuštění TV Přehrávání zvoleného televizního programu provedeme velice snadno. Otevřeme přehrávač VLC, klikneme na Média > Otevřít síťový proud (můžete použít i zkratku Ctrl + N). No nově otevřeného okna vložíme adresu, z tabulky na konci článku, která je přiřazená k vybranému programu.

Jak si užívat online televize na vašem počítači?

Poté co vložíte adresu programu stačí kliknout na tlačítko Přehráta užívat si online televize na vašem počítači. Pro ještě rychlejší a snadnější přehrávání TV stanic ve vašem PC jsme pro vás vytvořili Playlist všech dostupných stanic.

Jaký je přehrávač pro spuštění televize online?

Pro spuštění televize online je potřeba samozřejmě nějaký přehrávač. Pro sledování TV online je nejvhodnější VLC player, který lze sehnat i v portable verzi (nemusí se instalovat).Poté co si nainstalujete popřípadě pouze jenom stáhnete tento přehrávač, tak jej spusťte. Spuštění TV Přehrávání zvoleného televizního programu provedeme velice snadno.

Související příspěvky: