Co se stane po implantaci kardiostimulátoru?

Obsah

Co se stane po implantaci kardiostimulátoru?

Co se stane po implantaci kardiostimulátoru?

Nejprve po instalaci EKS se život pacientů výrazně změní. To je způsobeno určitými omezeními a dlouhou rehabilitační dobou. Zvažte, co po implantaci kardiostimulátoru čelit: Celý první týden po operaci stráví pacient v nemocnici pod lékařským dohledem. To je nezbytné pro sledování srdeční frekvence a pooperační péči o rány.

Co může být provedeno s kardiostimulátorem?

Život s kardiostimulátorem: co může a nemůže být provedeno? Veškerý obsah iLive je lékařsky zkontrolován nebo zkontrolován, aby byla zajištěna co největší věcná přesnost. Máme přísné pokyny pro získávání zdrojů a pouze odkaz na seriózní mediální stránky, akademické výzkumné instituce a, kdykoli je to možné, i klinicky ověřené studie.

Co se týče poruch umělého kardiostimulátoru?

Komplex psychologických symptomů vyplývajících z účinků negativní hemodynamiky nebo elektrofyzikálních faktorů umělého kardiostimulátoru na těle je syndrom kardiostimulátoru (kardiostimulátoru). Tato porucha se vyskytuje v 7 až 10% případů a je spojena se snížením srdečního výdeje.

Jak používat umělý kardiostimulátor?

Jak používat kardiostimulátor? Mnoho pacientů, kteří mají nainstalovaný umělý kardiostimulátor, se zajímá, jak ho používat. Především je třeba poznamenat, že všechna nastavení týkající se fungování zařízení, tj. Jeho stimulace, jsou prováděny lékařem během operace.

Související příspěvky: