Jak otevřít soubor DLL?

Obsah

Jak otevřít soubor DLL?

Jak otevřít soubor DLL?

Například DLL Comdlg32 funguje jako běžné funkce související s dialogovým oknem. Takže pokud chcete otevřít jeden program, musí soubor DLL pracovat na implementaci dialogového okna Otevřít. Pokud chybí soubor DLL, zjistíte, že v počítači se systémem Windows nelze otevřít žádné dialogové okno a zobrazí se podobná chyba.

Co je soubor DLL?

Soubor DLL je knihovna, která obsahuje sadu kódů a dat pro provádění určité činnosti v systému Windows. Aplikace mohou volat na tyto soubory DLL, když potřebují tuto činnost vykonávat. Soubory DLL jsou spousty spustitelných (EXE) souborů, s výjimkou, že soubory DLL nelze přímo spustit v systému Windows.

Jak najít soubor DLL v počítači?

Pokud jste omylem smazali soubor DLL, můžete se pokusit najít v počítači Koš. Přejděte do koše svého počítače, najděte soubor DLL a kliknutím na "Obnovit" rozbalte soubor DLL do původního umístění. Pokud jste do koše vložili mnoho souborů, stačí do vyhledávací lišty zadat "DLL" a získat rychlé soubory DLL.

Kde lze soubory DLL spustit?

Aplikace mohou volat na tyto soubory DLL, když potřebují tuto činnost vykonávat. Soubory DLL jsou spousty spustitelných (EXE) souborů, s výjimkou, že soubory DLL nelze přímo spustit v systému Windows. Jinými slovy, nelze dvojitým kliknutím na soubor DLL spustit stejným způsobem jako soubor EXE.

Související příspěvky: