Jak může Psyllium pomoci?

Obsah

Jak může Psyllium pomoci?

Jak může Psyllium pomoci?

Jak může psyllium pomoci? 1 funguje jako prevence rakoviny tlustého střeva 2 působí proti onemocnění srdce 3 pomáhá při diabetu (prodlouží vstřebatelnost jednoduchých cukrů, zároveň s tím i inzulinovou odezvu, což přispívá ke... 4 přispívá k účinné léčbě hemeroidů (díky tomu, že je po psylliu stolice měkčí, není vyvíjen takový tlak na konečník při... 5 působí jako prebiotikum More ...

Může Psyllium zlepšit průjem stolici?

Psyllium tedy působí jako prevence zácpy a zároveň zmírňuje průjem. Pokud tedy těmito problémy trpíte. psyllium vám může pomoci uvést vaší stolici zpět do normálu. Shrnutí: Psyllium pomáhá i při léčbě průjmu, protože zvětšuje objem stolice a zpomaluje její průchod trávicím traktem.

Jak je Psyllium účinné?

Psyllium je také hlavní účinnou látkou v řadě přírodních přípravků pro léčbu zácpy. Díky výborné rozpustnosti ve vodě do sebe psyllium dokáže nasát velké množství vody a vytvořit viskózní látku, která se v tenkém střevě nestráví.

Co je vláknina Psyllium?

Psyllium je rozpustná vláknina, která je získávána z vyčištěných obalů semen jitrocele indického. Vláknina vyvolává pocit sytosti, a pokud ve svém jídelníčku máte dostatečný podíl vlákniny, cítíte se dříve nasycení a vyhnete se další zbytečné konzumaci potravy.

Související příspěvky: