Jak vybrat správný protein?

Obsah

Jak vybrat správný protein?

Jak vybrat správný protein?

Teorii máte samozřejmě zmáknutou na jedničku, ale když otevřete e-shop s proteinovými přípravky, tak kdo se má sakra v těch všech koncentrátech, izolátech, derivátech a integrálech vyznat!? Zjistěte praktické informace, které vám třeba ušetří i nějakou tu korunu. Jak vybrat správný protein? - YouTube Jak vybrat správný protein?

Proč se pyšní proteinové nápoje s syrovátkovou bílkovinou?

Tím se pyšní proteinové nápoje, které obsahují pouze syrovátkovou bílkovinu, a nenajdeme tam tedy žádný jiný zdroj bílkovin.

Jaké jsou syrovátkové proteiny?

Syrovátkové proteiny mají díky své komplexnosti široké spektrum využití za příznivou cenu. Zajímavostí může být fakt, že některé bílkoviny v syrovátkovém proteinu (tzv. proteinové frakce), pokud jsou ve své nativní (nedenaturované) formě, vykazují biologickou aktivitu.

Kdo je nejpoužívanějším proteinem?

Už víme, že máme proteinové přípravky pocházející z živočišných a rostlinných zdrojů. Zdaleka nejpoužívanější protein však pochází z mléka a poznáme ho podle anglického popisku na obale WHEY (v anglickém jazyce syrovátka ). Syrovátkové proteiny mají díky své komplexnosti široké spektrum využití za příznivou cenu.

Související příspěvky: