Co je dešťová voda?

Obsah

Co je dešťová voda?

Co je dešťová voda?

Dešťová voda 1 Odvodnění střech. Správným odvodněním zpevněných ploch (střechy), pomáháte minimalizovat riziko zaplavení a poškození... 2 Regulace. Naši regulaci průtoku používejte tehdy, když potřebujete řídit celkový objem dešťové vody ve vašem systému. 3 Transport a odvodnění. Váš systém dešťové kanalizace musí odvádět a přepravovat dešťovou vodu, ať už je její objem nebo... More ...

Jak použít dešťovou vodu na mytí aut?

Splachování WC navíc spotřebuje společně se sprchováním nejvíce vody v domácnosti a vzhledem k tomu, že nevyžaduje vodu vysoké kvality, je používání pitné vody zbytečným plýtváním. Dešťovou vodu můžeme použít na mytí aut, úklid a čištění tam, kde není zapotřebí hygienicky nezávadná pitná voda.

Jak použít dešťovou vodu do zemního filtru?

Pro plnohodnotné využití dešťové vody např. pro praní prádla je nutné zvolit kvalitní filtr, akumulační nádrž volit podzemní, aby se pokud možno zamezilo přístupu světla. Dešťová voda stékající ze střechy okapovými svody se přivádí sběrným potrubím do zemního filtru.

Jak se zbavit dešťové vody?

Nemá také tendence se v pračce usazovat a tvořit vodní kámen, takže není nutné používat drahé změkčovače. Úspory se tak projeví nejen v nižší spotřebě vody, ale také ve snížení spotřeby pracích prášků a pomalejším opotřebení pračky. Zachytáváním dešťové vody je možné uspořit značnou část nákladů za vodu.

Související příspěvky: