Proč začínají králíci chovat Králíky?

Obsah

Proč začínají králíci chovat Králíky?

Proč začínají králíci chovat Králíky?

Ti, kteří právě začínají chovat králíky, se někdy diví, proč králíci jedí svůj vrh. Je to normální? Nebo jim chybí živiny v krmivu. Nebo možná, že jsou nemocní a musí být předvedeni lékaři a léčeni. Coprophagy, nebo spotřeba vašich výkalů, je zcela normální chování pro králíky.

Kdo je divocí Králík?

Divocí králíci jedí převážně zelené rostliny , čerstvé a suché bobule a pícniny z polí , obilí však pouze zřídka . Králík je uzpůsobením svého trávícího systému typický bíložravec .

Proč milují divocí králíci zeleninu a ovoce?

Všichni králíci milují čerstvé zelené krmení , čerstvou zeleninu a trochu ovoce , protože malí fajnšmekři umějí ocenit aromatické šťavnaté dobroty , které navíc odpovídají jejich stravovacím potřebám . Divocí králíci jedí převážně zelené rostliny , čerstvé a suché bobule a pícniny z polí , obilí však pouze zřídka .

Co je základní krmení zakrslých králíků?

Takzvané základní krmení . Obsahuje všechny živiny a vitamíny , které váš zakrslík potřebuje . Chovatelé zakrslých králíku svá zvířata krmí tzv: paletami ( granulátem ) . To jsou lisované zelenohnědé válečky ( z různých zelených rostlin a obilí s přídavkem vitamínů ) .

Související příspěvky: