Může být zvonek bezdrátový i venku?

Obsah

Může být zvonek bezdrátový i venku?

Může být zvonek bezdrátový i venku?

Bezdrátový zvonek má obvykle dosah až několik desítek metrů, takže jej lze použít i na větších pozemcích. Voděodolné provedení pak dovoluje připevnit zvonek i venku na brance. Výhodou je, pokud má zvonek bezdrátový více melodií na výběr a světelnou signalizaci zvonění na tlačítku i zvonku. Bezdrátové domácí zvonky jsou k dispozici v několika barevných variantách, nejčastěji v bílé nebo černé barvě.

Kde můžete bezdrátové zvonky umístit?

Bezdrátové zvonky s velkým dosahem můžete umístit prakticky kamkoliv. Pokud vybíráte bezdrátové zvonky, jedním se základních kritérií je dosah. Kvalitní modely mohou fungovat na vzdálenost 100 až 300 metrů – bezdrátové zvonky s velkým dosahem tak můžete umístit až na vstupní bránu.

Co jsou zvonkovité rostliny?

Zvonek (Campanula) je rozsáhlý rod rostlin z čeledi zvonkovité. Jsou to vytrvalé nebo řidčeji jednoleté byliny se střídavými jednoduchými listy a zvonkovitými až nálevkovitými květy.

Kde se vyskytují zvonky?

V Česku se vyskytují tyto druhy: 1 zvonek boloňský ( Campanula bononiensis) – teplomilný druh, roztroušený až vzácný 2 zvonek broskvolistý ( Campanula persicifolia) – lesní druh, roztroušeně 3 zvonek český ( Campanula bohemica) – endemit horských luk Krkonoš 4 zvonek hadincovitý ( Campanula cervicaria) – teplomilný druh, velmi vzácný až vymírající More ...

Související příspěvky: