Kde vede odtok do kanalizace?

Obsah

Kde vede odtok do kanalizace?

Kde vede odtok do kanalizace?

Z ní vede odtok do kanalizace, asi 200mm trubka, ovšem v tom nejnižšim místě je asi 10 cm pod zemí. 6) svod do kanalizace, netuším jakého sklonu a jestli tam mám rezervy, vzhledem ke sklonu pozemku má ve větší části v pohodě nezámrznou hloubku, problém je až na dně dvorku, kde se oba sklony setkávají Délka na okraj pozemku asi 15metrů

Kdy je dům napojen na kanalizaci?

Výjezd může být tak 1,5 nad nejhlubším místem. Všude jinde okolo jsou sousední pozemky, zpravidla zastavěné. Byť mě předchozí majitel ujišťoval, že dům je napojen na kanalizaci, měl pravdu jen částečně, jelikož je stále funkční žumpa, jejíž přepad je až směrován do kanalizace. 1) svod od záchodů do žumpy - asi 10cm pod zemí.

Jaký je sklon kanalizace na pozemku?

6) svod do kanalizace, netuším jakého sklonu a jestli tam mám rezervy, vzhledem ke sklonu pozemku má ve větší části v pohodě nezámrznou hloubku, problém je až na dně dvorku, kde se oba sklony setkávají Délka na okraj pozemku asi 15metrů 7) Kanalizace v ulici je přes 3 metry hluboká, ale nejsem si jistý, jestli to bude stačit.

Jaký je průměr kanalizace pod podlahou?

S každým spojením dvou trubek jít průměr výš, 40 > 50 > 63 > 70 > 100 > 125. Hlavní ležatá kanalizace pod podlahou DN 125 a více. sklon 3 % - 15% (Nepřehánět a držet se raději kolem 3%.) Odvětrání kdekoli nad střechou.

Související příspěvky: