Co je bambucké máslo?

Obsah

Co je bambucké máslo?

Co je bambucké máslo?

Bambucké máslo je plné vitamínů a mastných kyselin a je známé především pro své hydratační a léčivé účinky. Je přírodním prostředkem pro celou řadu kožních problémů, jako je suchá kůže, ekzém, akné, strie nebo vyrážky. Je prospěšné i pro vlasy, které jsou po něm měkké, lesklé a husté.

Jak používat bambucké máslo během těhotenství?

Bambucké máslo můžete používat během celého těhotenství na celé břicho i boky. Udrží vaši pokožku vláčnou a zvýší její pružnost, čímž minimalizuje vznik strií. Africké ženy používají bambucké máslo během těhotenství již celá staletí. 3. Bambucké máslo léčí akné, skvrny a jizvy

Proč použít bambucké máslo na ekzém a dermatitidu?

Bambucké máslo je vysoce doporučováno pro ty, kteří trpí na ekzémy a dermatitidu. Mnoho přípravků na ekzém a dermatitidu obsahují bambucké máslo jako klíčovou složku. Vzhledem ke svým hydratačním schopnostem a obsahu vitamínů může bambucké máslo pomoci snížit suchost, svědění i šupinatění spojené s ekzémem nebo dermatitidou.

Jak použít bambucký máslo do péče o vlasy?

Začlenění bambuckého másla do vaší pravidelné péče o vlasy vám zajistí měkké, lesklé, hydratované a silné vlasy. Stačí smíchat trochu kokosového oleje s bambuckým máslem a vzniklou směs nanést na vlasy až k pokožce. Vlasy zabalte do teplého ručníku a nechte působit 15-30 minut.

Související příspěvky: