Jak odemknout telefon?

Obsah

Jak odemknout telefon?

Jak odemknout telefon?

Odemkněte telefon. Připojte telefon k počítači pomocí kabelu USB. Na telefonu klepněte na oznámení Nabíjení zařízení přes USB. V sekci Použití USB vyberte Přenos souborů. V počítači se otevře okno Přenos souborů. V něm přetáhněte soubory. Až budete hotovi, telefon ve Windows odeberte.

Kódy jsou odeslány pomocí SMS nebo telefonického hovoru?

Kódy, které mají být odeslány pomocí SMS nebo telefonického hovoru, nejsou doručeny. Kódy odeslané pomocí SMS nebo telefonického hovoru nefungují. Kódy z aplikace Google Authenticator nefungují. Telefon jste ztratili nebo ho nelze použít. Máte jiný problém. Ztratili jste bezpečnostní klíč.

Může být ověřovací kód odeslán jako SMS?

Pokud na vašem způsobu přihlašování zaznamenáme něco nezvyklého, např. jiné místo, ověřovací kód pravděpodobně nebude možné odeslat jako SMS. Pokud byla na váš telefon odeslána SMS s ověřovacím kódem, je nutné, aby váš tarif a vaše mobilní zařízení podporovaly doručování SMS.

Jak připojit telefon k počítači?

V počítači musí být systém Mac OS X 10.5 nebo novější. Stáhněte a nainstalujte do počítače aplikaci Android File Transfer. Spusťte aplikaci Android File Transfer. Při příštím připojení telefonu se spustí automaticky. Odemkněte telefon. Připojte telefon k počítači pomocí kabelu USB.

Související příspěvky: