Jak na to, aby byly kaštany dobré?

Obsah

Jak na to, aby byly kaštany dobré?

Jak na to, aby byly kaštany dobré?

Poradíme vám, jak na to, aby byly stejně dobré nebo dokonce ještě lepší než ty kupované. Kvůli trpké a svíravé chuti za syrova se kaštany nejčastěji konzumují pečené nebo vařené a tepelnou úpravou se mdlá dužina mění v nádherně sladkou. Jejich použití je pestré.

Co jsou pečené kaštany?

Hodí se pro přípravu různých krémů, koláčů, zákusků, ale i jako nádivka či příloha k masu. Asi nejznámější jsou ale ty pečené, které se dají jen tak ujídat při popíjení svařáku. Proto pro vás máme pár praktických rad a tipů, jak jedlé kaštany připravit doma v troubě tak, aby chutnaly skvěle.

Jak připravit kaštany doma v troubě?

Proto pro vás máme pár praktických rad a tipů, jak jedlé kaštany připravit doma v troubě tak, aby chutnaly skvěle. V obchodě věnujte výběru kaštanů dostatečný čas a každý vezměte do ruky.

Jak připravit kaštany?

Postup přípravy pečených kaštanů : 1 Nejjednodušší způsobem je, když kaštany vložíme do vody a necháme je po dobu několika hodin nasáknout vodou, abychom... 2 Kaštany vyjmeme z vody, osušíme a z jedné strany nařízneme slupku do kříže ( do X) špičkou nože. 3 Rozložíme je na plech (nebo pánev) a pečeme 20 minut při 180-210°C, až se slupka otevře a buď hodně ale třeba i málo a... More ...

Související příspěvky: