Kde je TSA kontrolováno?

Obsah

Kde je TSA kontrolováno?

Kde je TSA kontrolováno?

V současnosti je bezpečnostními pracovníky TSA kontrolováno zhruba 450 letišť po celém světě. Od května 2017 probíhá TSA kontrola i na pražských letištích. Pokud tedy plánujete vycestovat, bude pro Vás TSA zámek nezbytností! Jak nastavit vlastní kombinaci?

Kde jsou TSA zámky otevřeny?

Některé TSA zámky mají indikátor, který vlastníka zavazadla upozorní na to, že byl zámek otevřen univerzálním klíčem. TSA je ochrannou známkou společnosti Travel Sentry (Cestovní hlídka), která musí schválit všechny designy zámků a opatřit je identifikační značkou v podobě červeného diamantu.

Jak otevřít TSA zámek?

TSA schválené zámky jsou uzpůsobeny k tomu, aby je TSA agenti mohli otevřít univerzálním klíčem. Tento klíček mají pouze kontroloři a není součástí kufru, takže se nemusíte bát, že se Vám do kufru podívá i neoprávněná osoba. Vy budete zámek otevírat vždy jen prostřednictvím třímístného kódu.

Kam cestovat s TSA zámkem?

Kam cestovat s TSA zámkem? V současnosti je bezpečnostními pracovníky TSA kontrolováno zhruba 450 letišť po celém světě. Od května 2017 probíhá TSA kontrola i na pražských letištích. Pokud tedy plánujete vycestovat, bude pro Vás TSA zámek nezbytností!

Související příspěvky: