Jaké jsou účinné ředkvičky při redukčních dietách?

Obsah

Jaké jsou účinné ředkvičky při redukčních dietách?

Jaké jsou účinné ředkvičky při redukčních dietách?

Ředkvičky vylepšují peristaltiku střev, působí proti vzniku ledvinových a žlučových kamenů, uvolňují hleny při katarech horních cest dýchacích a značně snižují cholesterol v krvi. Je prokázán jejich pozitivní účinek při redukčních dietách: obsahují totiž jen velmi málo tuku.

Jak pěstovat ředkvičku?

Ředkvička, ředkev a zdraví – mají více vitamínu C než citron 4.73/5 (22) 1 Chutná i léčivá – to je ředkvička. Ředkev i ředkvička mají vysokou dietetickou hodnotu pro vysoký obsah silic, minerálních látek a vitamínu B a C. ... 2 Jak pěstovat ředkev a ředkvičky. Ředkev i ředkvička potřebují na růst dobrou závlahu, půdu zásobenou přístupnými živinami a dostatek světla. 3 Náš tip: Ředkvičková smaženice. Na jednu porci budeme potřebovat asi 10 kusů ředkviček, menší cibulku, olej nebo máslo, dvě vajíčka, podle chuti sůl, pepř, kmín.

Co jsou ředkvičky?

První zeleninou, již sklízíme ze záhonů, jsou ředkvičky. Poznejte zásady jejich pěstování, odrůdy dostupné na našem trhu a také škůdce a choroby, jež se mohou na ředkvičkách objevit. Ředkvička setá ( Raphanus sativus) je kořenovou zeleninou pocházející z Japonska.

Související příspěvky: