Jak umístit tvaroh na pokožku?

Obsah

Jak umístit tvaroh na pokožku?

Jak umístit tvaroh na pokožku?

Tvaroh umístíme na hodinu do lednice, aby získal teplotu kolem 5° C. Pak tvaroh vyjmeme z obalu a umístíme do igelitového sáčku a přiložíme na postižené místo. Pokud to snesete, ideální je přímo tvaroh aplikovat na pokožku a na něj teprve položit utěrku nebo plínu, aby se z vnějšku neohříval.

Může použít tvaroh na zánět slepého střeva?

Obklad z tvarohu může pomoci jako podpůrný prostředek na zklidnění zánětů. Při podezření na zánět slepého střeva ale na tvaroh nespoléhejte, volejte okamžitě lékaře Tradiční přírodní léčebné způsoby se předávaly po generace. Některé můžeme využít i dnes, aniž bychom se dostali do konfliktu s moderní medicínou.

Jak použít obklad z tvarohu při bolestech v podbřišku?

Obklad z tvarohu můžeme použít také jako první pomoc při bolestech v podbřišku při podezření na zánět slepého střeva. V tomto případě ale okamžitě voláme lékaře a obklad z tvarohu aplikujeme pouze do jeho příchodu a následně podle doporučení.

Jaká je tloušťka tvarohu?

Ideální tloušťka tvarohu je do 2,5 cm. Plošně by měl být velký tak, aby horké místo přesahoval o 5 cm na všechny strany. Sundáme, až se tvaroh ohřeje, ovšem ideální doba je do 30 min. Pokud bolesti, otok a zánětlivé příznaky přetrvávají i po této době, je vhodné mít v záloze další tvaroh, který vyjmeme z ledničky a dáme na místo původního obkladu.

Související příspěvky: