Jak připravit čajové sáčky?

Obsah

Jak připravit čajové sáčky?

Jak připravit čajové sáčky?

Naplňte velký hrnec vodou, přidejte použité čajové sáčky (použijte 4 pytlíky čaje na každý litr vody) a vařte dvacet minut. Do vzniklého roztoku pak látku ponořte a nechte ji tam, dokud nedosáhne požadované barvy. Bojujete v domě či na chalupě s vše ničícími hlodavci? Pak si zapamatujte, že myši nijak zvlášť nemilují vůni čaje.

Co se týče čajových sáčků?

Naplňte špinavé hrnce nebo pánev horkou vodou, vhoďte do ní použité čajové sáčky a nechte je tam přes noc. Čaj obsahuje kyselinu tříslovou, která pomáhá rozpouštět tuky, takže nádobí pak snadněji umyjete.

Jak použít jednorázové sáčky čajových sítek?

Tyto praktické jednorázové sáčky vám usnadní práci s vymýváním čajových sítek. Sáček jednoduše naplníte požadovaným množstvím čaje, zatáhnete za šňůrku a necháte vylouhovat. Po vylouhování sáček vyhodíte rovnou do koše.

Jaké jsou účinky čajové koupele?

Čajová kúra jim dodá lesk a potřebné živiny. Jak už jsem zmínila, čaj nejen regeneruje, ale obsahuje také antioxidanty, takže teplá čajová koupel je skvělá i pro pokožku celého těla. Buď pověste použité sáčky přes kohoutek a nechte přes ně téci vodu, nebo je hoďte přímo do vody, abyste si připravili výživnou lázeň.

Související příspěvky: