Proč jsou pravidelné výměny oleje nezbytné?

Obsah

Proč jsou pravidelné výměny oleje nezbytné?

Proč jsou pravidelné výměny oleje nezbytné?

Proto jsou pravidelné výměny oleje nezbytné, aby vaše vozidlo bylo v dobrém stavu. Mnoho řidičů si ani neuvědomuje, jak něco tak triviálního, jako je nepravidelná výměna oleje, může vážně poškodit jejich auto, zkrátit jeho životnost a ovlivnit také jeho spolehlivost.

Jak opravit těsnění olejového filtru?

Jakmile je držák filtru čistý a jste si jisti, že těsnění je stále připojeno, můžete nyní namontovat nový filtr. Než to uděláte, naplňte olejový filtr novým olejem a poté otřete malé množství čerstvého oleje přes těsnění filtru, abyste zabránili jeho přilepení.

Jak opravit olejový filtr rukou?

Než to uděláte, naplňte olejový filtr novým olejem a poté otřete malé množství čerstvého oleje přes těsnění filtru, abyste zabránili jeho přilepení. Poté, co jste tak učinili, jemně zašroubujte nový filtr rukou, dokud není pevně utažen.

Jak odstranit olej z držáku filtru?

Po vyjmutí filtru očistěte hadříkem veškerý starý olej kolem držáku filtru a připravte se na přidání nového. Ujistěte se, že těsnění je stále na držáku a není nalepeno na starém filtru. Jakmile je držák filtru čistý a jste si jisti, že těsnění je stále připojeno, můžete nyní namontovat nový filtr.

Související příspěvky: