Kde jsou snímky obrazovky uloženy ve Windows 10?

Obsah

Kde jsou snímky obrazovky uloženy ve Windows 10?

Kde jsou snímky obrazovky uloženy ve Windows 10?

Vytváření a sdílení snímků obrazovky je poměrně jednoduché a dnes vám ukážeme, kam se vaše snímky obrazovky zobrazují ve Windows 10. Kde jsou moje snímky obrazovky uloženy ve Windows 10? Vytváření screenshotů v systému Windows 10 je poměrně jednoduché a nevyžaduje ani použití složité softwarové aplikace.

Jak vytvořit snímek obrazovky?

Chcete-li vytvořit snímek obrazovky, stiskněte klávesu Print Screen nebo PrtScn na klávesnici. Stisknutím tohoto tlačítka vytvoříte snímek obrazovky. Pokud chcete vytvořit jen snímek obrazovky, můžete tak učinit pomocí klávesové zkratky Alt + PrtScn . Pomocí těchto klávesových zkratek bude snímek uložen do schránky.

Jak vytvořit screenshoty z hry?

Windows 10 přichází s užitečnou funkcí zvanou Game Bar. Tato funkce umožňuje nahrávat videa a pořizovat snímky během hry. Samozřejmě můžete použít tuto funkci k vytvoření screenshotů z libovolné aplikace. Chcete-li vytvořit screenshot s herním panelem, jednoduše stiskněte klávesu Windows + Alt + PrtScn .

Jak vytvářet snímky ve Windows 10?

Vytváření screenshotů v systému Windows 10 je poměrně jednoduché a nevyžaduje ani použití složité softwarové aplikace. Můžete snadno vytvářet snímky obrazovky ve Windows 10 s vestavěnými nástroji nebo s určenými nástroji a dnes vám ukážeme, kde jsou vaše snímky ve výchozím nastavení uloženy ve Windows 10.

Související příspěvky: