Můžete zakázat klávesnici vašeho počítače?

Obsah

Můžete zakázat klávesnici vašeho počítače?

Můžete zakázat klávesnici vašeho počítače?

Pokud je klávesnice vašeho počítače částečně nebo zcela mimo provoz a nevykonává své funkce, nebo jej nechcete používat kvůli nepříjemnostem, můžete ji zakázat hardwarem. To lze provést pouze v případě úplné důvěry, že ji nebudete potřebovat.

Jak zamykání a odemknutí klávesnice?

Máme nástroj pro zamykání a odemknutí klávesnice pomocí rychlé klávesové zkratky. Zámek klávesnice je malý program, který dobře zachází s touto úlohou několik systémových zdrojů. Původně byl malý skript AutoHotKey napsaný autorem fóra AutoHotKey s názvem Lexikos.

Jak jsou vypnuty klávesnice na mediální klávesnici?

Téměř všechny vstupy klávesnice jsou nyní vypnuty, včetně funkčních kláves, Caps Lock, Num Lock a většiny speciálních kláves na mediálních klávesnicích. Existuje několik kombinací kláves, které budou stále fungovat, jako například Ctrl + Alt + Delete a Win + L, ale je velmi nepravděpodobné, že by náhodou zasáhla tlapka nebo drobná ruka

Jak se zbavit nepříjemnosti na klávesnici?

Dotyková klávesnice se ve výchozím nastavení načítá jako služba Windows. Nejpřímějším způsobem, jak se zbavit nepříjemnosti, je jednoduše zakázat službu. Chcete-li tak učinit, otevřete nabídku Služby stisknutím klávesy Windows + R na klávesnici a zadáním příkazu "services.msc" do výsledného dialogového okna.

Související příspěvky: