Můžete obnovit data z mrtvého iPhone?

Obsah

Můžete obnovit data z mrtvého iPhone?

Můžete obnovit data z mrtvého iPhone?

No, obnovit data z mrtvého iPhone, budete potřebovat pomoc programu třetích stran, které mohou pomoci přímo skenovat váš iPhone a vzít data na něm. Pokud nemáte na výběr ještě, tady je moje doporučení: dr.fone - Mac iPhone Záchrana dat nebo dr.fone - iPhone Záchrana dat .

Jak získat data z mrtvého iPhone?

Chcete-li použít tento způsob, jak získat data z mrtvého iPhone, musíte mít záložní soubor iTunes na prvním místě. To znamená, že jste nikdy synchronizovat svou mrtvou iPhone s iTunes dříve. Pak můžete to udělat. Krok 1.

Kdo je nejlepší nástroj pro obnovu dat z iPhone?

Pokud nemáte na výběr ještě, tady je moje doporučení: dr.fone - Mac iPhone Záchrana dat nebo dr.fone - iPhone Záchrana dat . Tento mrtvý iPhone software pro obnovu dat může pomoci obnovit data, včetně kontaktů, SMS, fotky, videa, poznámky a další, včetně obnovení dat z rozbité iPhone a obnovu dat z iPhone v režimu obnovení , atd.

Proč je My iPhone mrtvý?

My iPhone je mrtvý. Pokud ji hledat na internetu, najdete spoustu lidí, kteří hledají řešení, jak obnovit data ze svého mrtvého iPhone. Koneckonců, přístroj byl mrtvý, ukládání dat je naléhavá. No, obnovit data z mrtvého iPhone, budete potřebovat pomoc programu třetích stran, které mohou pomoci přímo skenovat váš iPhone a vzít data na něm.

Související příspěvky: