Jaké jsou průměrné náklady na zdravotní péči v USA?

Obsah

Jaké jsou průměrné náklady na zdravotní péči v USA?

Jaké jsou průměrné náklady na zdravotní péči v USA?

Průměrné náklady na zdravotní péči na jednoho obyvatele USA byly v roce 2000 kolem 4000 dolarů, v roce 2016 přes 8000 dolarů za rok. Příklady průměrného měsíčního příjmu lékařů v USA v amerických dolarech:

Jak nastínit systém lékařské péče v USA?

Rozhodla jsem se napsat druhý díl, který nastíní systém lékařské péče v USA a který by mohl přinést vhled a hlubší pochopení tématu. V USA je anglický systém nemocniční péče a nemocnice slouží jako hotely pro pacienty, kteří potřebují neustálou péči, opakovaná laboratorní vyšetření a nepřetržité monitorování zdravotní situace.

Jak funguje zdravotní pojištění v Americe?

Přátelé se mě často ptají, jak to v praxi vypadá s náklady na zdravotní péči a zdravotní pojištění v Americe. Popíšu, jak funguje pro mě a moji rodinu. Soustředím se na finanční stránku, přidám pár obecných informací a čísel. Náklady na pojistné.

Jaké jsou příjmy zdravotních sester v amerických dolarech?

Příklady průměrného měsíčního příjmu lékařů v USA v amerických dolarech: V příjmech zdravotních sester jsou rovněž velké rozdíly, velmi záleží na míře kvalifikace a státu, ve kterém pracuje. 5620 dolarů měsíčně je současný medián, t.j. polovina zdravotních sester má měsíční příjem vyšší, polovina nižší.

Související příspěvky: