Jaký je význam slova behaviorální?

Obsah

Jaký je význam slova behaviorální?

Jaký je význam slova behaviorální?

Význam slova behaviorální 1 týkající se chování 2 behaviorální vědy - vědy, zabývající se studiem lidského chování ve společnosti, hlavně sociologie, antropologie,... 3 ( psychologie) behaviorální terapie - terapie založená na psychologických teoriích učení, zejména na podmiňování 4 ( psychologie) behaviorální porucha - psychická porucha týkající se nejčastěji příjmu potravy (... More ...

Proč jsem se zabývala behaviorálními financemi?

Behaviorálními financemi jsem se zabývala jednak z toho dů- vodu, že i zde se projevuje zmíněný efekt vlastnictví a jednak také kvůli tomu, že finance a investování jsou hlavní náplní mého studia na Jihoþeské univerzitě. Behaviorální ekonomie je v našich konþinách zatím nepříliš rozšířeným oborem, avšak jedná se o vědu velice zajímavou.

Co je behaviorální pohovor?

behaviorální pohovor- pohovor s uchazečem o zaměstnání zaměřený na srovnání výsledkůdosažených v minulosti se zájmem a potřebami firmy. (medicína)behaviorální zdraví- oblast behaviorální medicíny, která se zabývá zvyšováním a zachováním zdraví, prevencínemocí a dysfunkcí .

Proč je behaviorální ekonomie drahá?

Cílem mé bakalářské práce na téma „Behaviorální ekonomie – Jak drahé je vlast- nictví“, je þtenáři více přiblížit behaviorální ekonomii a také prokázat jeden z jejích ob- jevů a to efekt vlastnictví. Jedná se o speciální „přidanou hodnotu“ vlastníka k urþité věci, kterou vlastní.

Související příspěvky: