Jak se stát elektrikářem?

Obsah

Jak se stát elektrikářem?

Jak se stát elektrikářem?

Ovšem jen dokončené vzdělání v oboru z vás nedělá skutečného elektrikáře, to je jen začátek pro zvídavého člověka ochotného se celý život učit. Re: Jak se stát elektrikářem? Skutečně - potřebujete nejprve "papír o vzdělání".

Jak se přihlásit do kurzu pro elektřikáře?

Do kurzu pro elektřikáře se nemohou přihlásit lidé, kteří mají pouze základní vzdělání. Minimálním vstupním požadavkem je výuční list, klidně i z jiného, nepříbuzného oboru. Rekvalifikační kurz trvá kolem 300 hodin a obsahuje teoretickou i praktickou část.

Kde sehnat elektrikáře pro opravu jedné zásuvky?

Žádný elektrikář nechce přijet kvůli jedné zásuvce, byť i s výhledem na možnou výměnu instalace, máme odsunutou linku, potřebujeme fungovat, na koho se máme obrátit, co máme dělat? Re: Kde sehnat elektrikáře pro opravu jedné zásuvky?

Kde získat vzdělání v oboru elektrotechnik y?

Najděte si školu kde dokončíte vzdělání v oboru elektrotechnik y. Pro přiblížení k tématu si zadejte do googlu "Příloha č. 2 vyhlášky č. 50/1978 Sb., o odborné způsobilosti v elektrotechnic e". Objevili se už i nějaké pofiderní rekvalifikační kurzy, ale ty bez hlubších znalostí základů elektrotechnik y jsou jenom cárem papíru.

Související příspěvky: