Jak převádět tepelnou ztrátu místnosti?

Obsah

Jak převádět tepelnou ztrátu místnosti?

Jak převádět tepelnou ztrátu místnosti?

Přepočty výkonu, síly, času, průtoku, rychlosti a další. Převádět můžete také všechny předpony označující mocniny deseti. Tato zjednodušená výpočtová pomůcka je určena pro výpočet tepelné ztráty místnosti nebo pro výpočet tepelné ztráty budovy obálkovou metodou.

Jaký je přepočet tepelného výkonu při změně teplotního spádu?

Interaktivní přepočet tepelných výkonů pro libovolně zadaný teplotní spád. Přepočet tepelného výkonu při změněném teplotním spádu se provádí podle DIN 4704-část 3. Výpočet ekonomické efektivnosti hodnotí dosažené výnosy (efekty) ve srovnání s náklady (nároky) na realizaci a provoz posuzované investice.

Jaký je výpočet tepelné ztráty budovy?

Do výpočtu lze zadávat konstrukce s tepelnou izolací proměnné tloušťky, konstrukce se systematickými tepelnými mosty, střechy s opačným pořadím vrstev. Tato zjednodušená výpočtová pomůcka je určena pro výpočet tepelné ztráty místnosti nebo pro výpočet tepelné ztráty budovy obálkovou metodou.

Jaké je potřeba tepla na vytápění a ohřev teplé vody?

Výpočet potřeba tepla na vytápění a ohřev teplé vody počítá celkovou roční potřebu energie na vytápění a ohřev vody GJ/rok i MWh/rok dle lokality, venkovní výpočtové teploty, délky otopného období a dalších okrajových podmínek. Převody jednotek objemu, obsahu, hmotnosti, délky.

Související příspěvky: