Jak se starat o jablka a hrušky?

Obsah

Jak se starat o jablka a hrušky?

Jak se starat o jablka a hrušky?

Přečtěte si, jak se správně starat o jablka a hrušky. Je škoda je nechat shnít. (shutterstock.com) Léto pomalu končí a pozdní ovoce, bez kterého si podzim snad ani nedokážeme představit, začíná dozrávat. Není snad nikdo, kdo by se s chutí nezakousl do šťavnaté hrušky nebo jablka.

Jak se skládají jablka?

Jablka skládejte do lísek nebo plastových přepravek s otvory ve dně i po stranách, které zaručí, že k uskladněnému ovoci bude neustále proudit dostatek vzduchu. Ukládejte je vždy stopkou nahoru, nejlépe jen v jedné vrstvě, aby se plody navzájem neotlačily a abyste zároveň měli přehled o tom, zda některý z plodů nenapadla hniloba či plíseň.

Jak zpracovat jablka na zimu?

Jak zpracovat jablka na zimu – 5 způsobů 1 Jablečný kompot s jeřabinami a šípky. Jeden způsob, jak si pochutnat na jablíčkách v zimě, je udělat z nich jednoduše... 2 Jablečná přesnídávka s čerstvým zázvorem. Další způsob, jak zavařit jablíčka, je udělat z nich lahodné a zdravé pyré. 3 Strouhaná jablka se skořicí. Nejlepší způsob, jak jablíčka uchovat na zimu a rovnou si i... More ...

Co je sladké jablko?

Chuť sladkých jablek skvěle doplňuje šťáva z citronu, která také zajistí, že vám pokrájená jablíčka nezhnědnou a budou pořád vypadat chutně. Podává se upečený dozlatova, poprášený moučkovým cukrem.

Související příspěvky: