Potřebujete prodávat televizory na Amazonu?

Obsah

Potřebujete prodávat televizory na Amazonu?

Potřebujete prodávat televizory na Amazonu?

Chcete-li prodávat na Amazonu např. televize značky Samsung, kontaktujete příslušný velkoobchod a zeptáte se na podmínky, které musíte splnit, abyste mohli prodávat televizory. Jedna z podmínek může být, že musíte odebrat nějaké minimální množství zboží (např. 500 kusů).

Jak nastavit prodej zboží na Amazonu?

V prvním díle seriálu o podnikání na Amazonu se podíváme, jak nastavit prodej zboží na autopilota – odkudkoliv na světě. Vysvětlíme si rozdíl mezi službou FBA a FBM a proč chytří prodejci používají FBA. Nakonce si ukážeme tři obchodní modely, jak se na Amazonu dají vydělávat peníze.

Co znamená služba FBA na Amazonu?

Zákazníci na Amazonu upřednostňují prodejce, kteří prodávají skrze službu FBA. Ta jim garantuje to nejrychlejší možné dodání na světě. Zkratka FBA v sobě ukrývá tři slova „Fulfillment by Amazon“ – logistiku zboží zajišťuje Amazon. Jedná se o vysoce sofistikovaný systém logistiky a zákaznické podpory.

Kdy zalistujete produkt na Amazon?

Jakmile zalistujete produkt na Amazon, je připraven ihned k prodeji. Nejste závislí na Amazonu, rozesíláte produkt sami. Platíte méně poplatků Amazonu, pokud umíte skladovat, balit a rozesílat produkt levněji než Amazon. Nejste omezeni restrikcemi, které se vztahují na některé produkty při využívání FBA.

Související příspěvky: