Kde najdete rybárnu rybistro?

Obsah

Kde najdete rybárnu rybistro?

Kde najdete rybárnu rybistro?

Společnost MASO - TUREK si zakládá na výběru nejkvalitnějších výrobků a upřednostňuje české výrobce a zpracovatele masa a drůbeže. Rybárnu Rybistro najdete v Praze na náměstí Jiřího z Poděbrad. Jde o spojení obchodu s čerstvými rybami a bistrem, kde si můžete každý den pochutnat na skvělých jídlech z ryb a plodů moře.

Co byste měli vědět při nákupu ryb?

To platí jak u hovězího, tak u vepřového. U ryb si dávejte pozor především na jejich oči, které by měly být jasné, bez patrného povlaku a samozřejmě by ryby neměly zapáchat. Zkusili jsme udělat seznam míst, kde byste se neměli při nákupu spálit a budeme rádi, když nám do komentářů napíšete vlastní tipy.

Jak vybírat ryby na volném moři?

Ryby vybírají tak, aby byly loveny na volném moři metodami, které jsou šetrné k životnímu prostředí. V nabídce jsou i ryby chované na certifikovaných farmách, které zaručují, že ryby z jejich chovu jsou krmené pouze potravou z přírodních zdrojů a mají dostatek pohybu.

Kde koupit ryby a plody mořského moře?

Chlazené ryby a plody moře, které si tu můžete koupit, pochází výhradně od prověřených dodavatelů s dlouholetou tradicí, kteří dodávají ryby v bezkonkurenční čerstvosti a kvalitě. Ryby vybírají tak, aby byly loveny na volném moři metodami, které jsou šetrné k životnímu prostředí.

Související příspěvky: