Jak si stáhnout aplikaci Messenger?

Obsah

Jak si stáhnout aplikaci Messenger?

Jak si stáhnout aplikaci Messenger?

Messenger je k dispozici pro zařízení iOS, Android, Windows Phone, počítač a pro některé běžné telefony. Chcete-li mobilní aplikaci stáhnout, přejděte na stránku fb.me/msgr nebo navštivte obchod s aplikacemi ve svém telefonu nebo tabletu. Počítačovou aplikaci Messenger si můžete stáhnout v obchodě Mac App Store nebo Windows App Store.

Jak nahlásit problém s aplikací Messenger?

Najeďte myší na Messenger a poté vyberte Zkontrolovat aktualizace. Byly tyto informace užitečné? Jak mohu nahlásit problém s aplikací Messenger? Pokud se nacházíte v Evropě nebo posíláte zprávy na účet v Evropě, z důvodu respektování nových pravidel služby posílání zpráv nemusí být tato funkce k dispozici.

Jak opravit problém přihlášení se do Messengeru?

Pokud máte problém s přihlášením se do Messengeru, zkontrolujte, že máte nainstalovanou aktuální verzi aplikace Messenger. Uděláte to tak, že v telefonu nebo na tabletu přejdete do obchodu s aplikacemi (např. Apple App Store nebo Obchod Google Play) a stáhnete veškeré aktualizace.

Jak nahlásit chybu v Messengeru?

Pokud vám něco v Messengeru nefunguje, zkuste aplikaci aktualizovat. Pokud to nefunguje ani po aktualizaci, tady si můžete přečíst, jak nám chybu můžete nahlásit: Otevřete Messenger pro systém Windows nebo macOS. Vlevo nahoře klikněte na svoji fotku. Klikněte na Předvolby. Klikněte na Nahlásit problém.

Související příspěvky: