Co je 15 číslice IMEI číslo?

Obsah

Co je 15 číslice IMEI číslo?

Co je 15 číslice IMEI číslo?

Váš mobilní telefon je identifikován 15 číslice IMEI číslo. Toto číslo znamená víc než jen rozpoznat zařízení. Je to také způsob, jak legitimizovat zařízení a také sledovat to v případě, že bylo odcizeno.

Jak zadat číslo IMEI do počítače?

Krok 1: Jděte do vašeho prohlížeče na počítači nebo jinému zařízení a navštívit www.IMEI.info přímo na domovské stránce, měli byste vidět okno pro zadání čísla IMEI. Krok 2: Pokud již máte číslo IMEI, zadejte jej do malého otvoru a potom klepněte na tlačítko „Check“.

Můžete zkontrolovat IMEI na všech zařízeních?

Můžete zkontrolovat IMEI na iPhone, téměř všechny Android zařízení a zařízení pro Windows, stejně jako zjistit záruku pro všechny podporované zařízení. Ačkoli toto místo může kontrolovat IMEI, to je většinou věnováno na kontrolu čísla IMEI ztracených přístrojů. Nabízejí rady o tom, co dělat, když váš přístroj byl ztracen nebo ukraden.

Můžete použít IMEI?

Pokud potřebujete podporu, ale nemůžete se dostat do Nastavení, můžete místo sériového čísla použít IMEI/MEID: 1 iPhone SE (2. generace) 2 iPhone 11 3 iPhone 11 Pro 4 iPhone 11 Pro Max 5 iPhone XS 6 iPhone XS Max 7 iPhone XR 8 iPhone X 9 iPhone 8 10 iPhone 8 Plus

Související příspěvky: