Jak připojit kabel monitoru k počítači?

Obsah

Jak připojit kabel monitoru k počítači?

Jak připojit kabel monitoru k počítači?

Některé notebooky HP mají pouze jeden typ konektoru, zatímco špičkové modely mohou mít obojí. Pokud konektor videa na kabelu monitoru neodpovídá konektoru Video Out na zadní straně notebooku, nejdříve připojte adaptér DVI-to-VGA nebo adaptér VGA-DVI k počítači a potom připojte kabel monitoru k portu na adaptéru.

Jak připojit externí monitor do notebooku?

To vám umožní snadno přidat externí monitor, ale pokud chcete připojit dva, věci se stanou komplikovanějšími. Většina notebooků má pouze jednu volbu pro video, s několika málo vzácnými (například některé řady ThinkPad od společnosti Lenovo nebo starší Macbook Pros) nabízející více portů.

Jak nastavit více monitorů na notebook?

Pro rychlé a levné nastavení více monitorů je nejlepší kombinovat vlastní obrazovku notebooku, jeden monitor připojený pomocí rozhraní HDMI / DisplayPort / DVI a jeden na adaptéru USB. Krátce jsme to pokryli pod bleskem Thunderbolt, ale dokovací stanice jsou populární alternativou k více adaptérům pro uživatele elektrické energie.

Jak funguje Mini-display Port v notebooku?

Mini-DisplayPort v notebooku od Applu a aktivní kabelová redukce pro připojení VGA. Jak se na plné obrátky rozjely čínské továrny vytvářející levné kopie, není dnes problém sehnat podobné redukce za pár stovek. Výčet grafických výstupů notebooků zjistíte snadno už při nákupu ve specifikacích libovolného obchodu.

Související příspěvky: