Jak se připojit k internetu?

Obsah

Jak se připojit k internetu?

Jak se připojit k internetu?

Jak se připojit k internetu aneb Jaké typy připojení jsou na výběr? 1 Drátová připojení. Jak je z názvu patrné, je realizováno vždy nějakým druhem kabelu (viz níže). Vysoké rychlosti pro stahování a odesílání dat. 2 Bezdrátové připojení k internetu. (Obecně až lidově označované jako WiFi) je v Česku vůbec nejpoužívanější. ... 3 Rychlé mobilní internetové připojení. Dá se říct, že ve srovnání s jinými vyspělými státy je mobilní internetové připojení v Česku stále v jakési dětské fázi.

Co je bezdrátové připojení k internetu?

Bezdrátové připojení k internetu (WiFi; standard IEEE 802.11) je zvláště v České republice vůbec nejpopulárnějším způsobem připojení. Důvodem, proč se z nás stala bezdrátová velmoc, je v pomalém a těžkopádném rozvoji pevných sítí.

Co potřebuji k připojení přes WiFi?

Co potřebuji k připojení přes WiFi? 1 Být v blízkosti vysílače operátora, s přímou viditelností na zařízení. 2 Přijímač v podobě antény ("nanuku") na střeše, za oknem apod. Ten obyčejně dodává operátor. 3 Druhou velkou výhodou je také to, že v důsledku velkého množství operátorů nabízející WiFi jsou ceny za přípojky relativně nízké (samozřejmě, že cena připojení se odvíjí hlavně od toho, kolik ...

Související příspěvky: