Jak omezit pití alkoholu?

Obsah

Jak omezit pití alkoholu?

Jak omezit pití alkoholu?

Jak omezit nebo přestat s pitím alkoholu 1 Pití můžete ovlivnit. Myslete na to, že můžete ve svém každodenním životě udělat několik malých změn, které můžou mít velký vliv na vaše pití. 2 Suchý dům. Udělejte si prohlídku svého bytu. Máte doma větší množství alkoholických nápojů? ... 3 Změňte strategii svého pití. Pokud svou žízeň uhasíte nejprve nealkoholickým nápojem, pomůže vám to snížit rychlost pití alkoholu.

Kdy začnete pít alkohol?

Nejprve si předem určete jeden nebo dva dny v týdnu, kdy vůbec nebudete pít alkohol. Potom zkuste přestat pít na celý týden. Přemýšlejte o tom, jak se cítíte a jak jste na tom po psychické i fyzické stránce během dnů, kdy nepijete alkohol.

Jak pít alkohol po malých doušcích?

Zkuste pít alkohol po malých doušcích a vyhněte se tomu, aby jste pili, jak se říká “na ex“. Pokud již pijete, dejte si mezi každým drinkem jeden nebo více nealkoholických nápojů. A ještě jedno doporučení: porozhlédněte se, jak rychle pijí ostatní kolem vás.

Jak zachránit člověka závislého na alkoholu?

10 rad, jak zachránit člověka závislého na alkoholu 1 Únik z reality. Jestliže blízký člověk nadměrně pije alkohol, nadužívá jiné návykové látky (například marihuanu,... 2 Závislost je problémem celé rodiny. Blízký člověk, který trpí závislostí, chováním narušuje chod a vztahy celé rodiny. 3 Nestyďte se. Vše je řešitelné. Problému je třeba postavit se čelem. ... More ...

Související příspěvky: