Jak použít bambusové lžičky čaje?

Obsah

Jak použít bambusové lžičky čaje?

Jak použít bambusové lžičky čaje?

Pokud se rozhodnete vyzkoušet již zmiňovaný čaj Matcha, příprava je jiná, protože prášková forma čaje si vyžaduje specifický přístup. Pro tradiční přípravu se neobejdete bez bambusové lžičky, metličky a čajové misky. Do čajové misky dejte zhruba tři vrchovaté bambusové lžičky čaje MatchaTea a přidejte kapku vody.

Kdy pít teplou vodu?

Lékaři doporučují pití teplé vody v dopoledních hodinách, i když to nemusí zrovna vyhovovat našim chuťovým pohárkům. Můžete ji pít čistou, nebo s trochou citronové šťávy. Pití teplé vody není omezeno jen v dopoledních hodinách, klidně ji můžete pít i jindy. A proč vlastně pít teplou vodu?

Proč pít teplou vodu?

10 důvodů, proč pít teplou vodu 1 Teplá voda zlepšuje trávení. Ten, kdo pravidelně pije teplou vodu, má lepší trávení. Vlažná voda stimuluje trávící žlázu, která pak lépe funguje. 2 Zmírňuje zácpu. Pravidelné pití teplé vody na lačný žaludek může pomoci regulovat pohyby střev a bojovat proti zácpě. 3 Zklidňuje bolest v krku. Bolest v krku je častým problémem, který je způsoben prochladnutím nebo chřipkovou infekcí. Pití teplé vody zmírňuje bolest v krku.

Související příspěvky: