Jak nastavit konce pístního kroužku na pístu?

Obsah

Jak nastavit konce pístního kroužku na pístu?

Jak nastavit konce pístního kroužku na pístu?

Při instalaci skládaných kroužků se spirálovým expandérem musí být konce těchto spirálových kroužků umístěny v pozici protilehlé oproti hlavnímu kroužku. Po instalaci pístních kroužků je třeba se ujistit, zda se pohybují bez omezení. Otáčejte koncem pístního kroužku na pístu o 120°.

Jak opravit Pístní kroužky?

Poznámka: U dvoutaktních motorů jsou pístní kroužky často zajištěny proti otáčení speciálním kolíkem. Tyto pístní kroužky se nesmí otáčet, jelikož to může způsobit posun kolíku pod pístní kroužky, což může mít za následek poškození celého válce. Dostatečně promažte píst a pístní kroužky olejem a instalujte je pomocí přípravku na instalaci pístů.

Co jsou Pístní kroužky pro motorové pily?

Pístní kroužky jsou nezbytností pro správný chod motoru. Aby motorová pila fungovala a její motor měl nezbytnou kompresi, je třeba zajistit perfektní těsnost mezi pístem a stěnou válce. Právě k tomu slouží pístní kroužky pro motorové pily – pružné těsnicí prvky, které jsou přerušeny, aby mohly vyrovnávat teplotní roztažnost a vždy přiléhaly k ...

Jak otáčet pístní kroužku?

Otáčejte koncem pístního kroužku na pístu o 120°. Poznámka: U dvoutaktních motorů jsou pístní kroužky často zajištěny proti otáčení speciálním kolíkem. Tyto pístní kroužky se nesmí otáčet, jelikož to může způsobit posun kolíku pod pístní kroužky, což může mít za následek poškození celého válce.

Související příspěvky: