Jak ošetřit jablko?

Obsah

Jak ošetřit jablko?

Jak ošetřit jablko?

Přípravek proti této chorobě je součástí zmíněné soupravy Zdravé jablko určené k jarnímu ošetření stromů. Pokud jsou konce letorostů hodně napadené padlím, doporučují odborníci ostříhat vrcholky nových větviček až ke zdravým listům. Postřik nevynechejte!

Proč snědí jablka?

Vláknina z jablka vás snadno zasytí, a proto při této dietě nepocítíte hlad. Jablečná chuť navíc snižuje potřebu jíst sladkosti. Vědecké studie prokázaly, že lidé, kteří denně snědí alespoň dvě jablka, jsou štíhlejší než ti, kteří se tomuto ovoci vyhýbají.

Jak zhubnout s jablky?

Hubněte s jablky: Stačí pouze 3 denně a kila půjdou dolů! Snažíte se zhubnout a máte ráda jablka? Výborně, protože právě toto ovoce je pro shazování kil ideálním partnerem. Jablka kromě toho, že obsahují vysoký podíl vody, minerálů a vitamínů, ukrývají v sobě až 30 procent vlákniny, která hraje v trávicím traktu důležitou roli.

Co jsou důležité jablka pro vaše srdce?

Jablka jsou také bohaté na vitamin C a B6, obsahují vápník, hořčík, fosfor, železo a magnézium. A co je velmi důležité, jablka jsou nejvhodnější prevencí v péči o vaše srdce a krevní oběh.

Související příspěvky: