Co je žlutá cibule?

Obsah

Co je žlutá cibule?

Co je žlutá cibule?

1 Žlutá cibule, například ebenezer, yellow globe, downing yellow globe, a yellow globe danvers. 2 Bílá cibule, například odrůda Southport white globe. Ta se pro uskladnění hodí jen tehdy, když má úzkou stopku. 3 Červená cibule, například wethersfield a Southport red globe.

Jak zmrazená cibule vydrží 6 měsíců?

Nakrájenou cibuli dejte do dobře těsnícího sáčku a zmrazte. Potřebné množství si pak snadno odlomíte a zbytek můžete zase vrátit zpět. Cibuli před použitím není třeba rozmrazovat, do vaření ji můžete použít přímo z mrazáku. Zmrazená cibule vydrží až 6 měsíců.

Jak uskladnit cibuli?

Využití uskladněné cibule 1 Cibuli se silnou stopkou použijte nejdříve. ... 2 Pravidelně uskladněnou cibuli kontrolujte. Jednou za čas si najděte pár minut a cibuli prohlédněte. 3 Oloupané cibule můžete uskladnit v mrazáku. Nakrájejte cibuli na plátky a ty položte v jedné vrstvě na pekáč nebo... 4 Zbylé cibule zabalte a uskladněte v lednici. Při vaření je často... More ...

Jak můžete máslo zmrazit?

Máslo můžete mít zmrazené až šest měsíců. Po delší době by se vám ale mohlo zkazit. Nechte ho jen rozmrazit přes noc, ráno bude chutnat jako čerstvé. Když vám zbude ušlehaná smetana, nastříkejte na talíř nebo podnos úhledné kopečky a dejte je zmrazit.

Související příspěvky: